Eladó iroda/üzlethelyiség Békéscsaba 98 000 000 Ft

Leírás

Üdvözöljük Békéscsaba belvárosában, ahol egy igazi kuriózum várja Önt!
Bemutatjuk a tökéletes lehetőséget, egy olyan irodaépületet, amely minden vállalkozás álma. Ez az ingatlan nem csupán elhelyezkedésével nyűgözi le az embereket, hanem számos egyedi jellemzőjével is.
Az épület két szinten helyezkedik el, így kényelmesen kialakíthatja munkaterületeit és elhelyezheti kollégáit. A nettó 310 négyzetméteres terület gondosan tervezett és funkcionális elrendezéssel rendelkezik, amely kiválóan alkalmazkodik vállalkozása igényeihez. Itt minden helyet kapott, amire csak szüksége lehet, hogy vállalkozása hatékonyan és zavartalanul működhessen.
Az ügyféltér + 6 iroda (kis átalakítással további irodák kialakíthatók) kiváló lehetőséget kínál üzleti tevékenysége kibontakoztatására. Bármely vállalkozás számára ideális, legyen szó irodai munkáról, tanácsadásról, tervezésről vagy akár kreatív tevékenységekről.
De nem csak a professzionális irodaterületek teszik ezt az ingatlant különlegessé. Az igény szerint kialakított szolgálati lakás lehetőséget nyújt az Ön számára, hogy akár az irodaépületben lakhasson, így minimalizálva az utazással járó időt és stresszt. Ez a kényelmes és praktikus megoldás lehetővé teszi, hogy mindig a vállalkozásra összpontosíthasson, miközben otthonosan érezheti magát.
Az irodaépülethez tartozó saját parkoló további előnyt kínál, hiszen ezáltal mindig biztosítva van a hely az Ön és alkalmazottai számára. Nem kell többé aggódnia a parkolóhelyek hiánya miatt, hiszen ez az épület mindig kényelmet kínál Önnek és ügyfeleinek.
Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről!Békéscsaba belvárosában található irodaépületünk garantáltan kiemelkedő választás azoknak, akik a sikerhez vezető utat keresik.
VEVŐINK RÉSZÉRE SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!
Érdeklődni: Kovács Péter +36 (30) 919 2575

Referencia szám: IH012703

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 98 000 000 Ft
Méret: 310 négyzetméter
Azonosító: 11279324
Irodai azonosító: IH012703-4375489
Jelleg: irodaház
Helyiségek: 1

Térkép


Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra