Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest IX. ker 6 000 000 Ft

Leírás

A 9. kerületi REHABILITÁCIÓS negyedben, KIVÁLÓ állapotú, 3 éves, újszerű épületben, szépen BERENDEZETT, ENGEDÉLYEZETT ÉTTEREM bérleti joga átadó. A helyiség jól látható, KÖZVETLENÜL AZ UTCÁRÓL NYÍLÓ, BEJÁRATOTT, világos, nagy kirakatos, minden előírásnak megfelelő, NAGY FORGALMÚ helyen található.

Elosztása:
- kényelmes vendégtér
- 3 mosdó
- kiválóan felszerelt konyha
- előtér

A helyiséghez tartozik egy TEREMGARÁZS FÉRŐHELY, mely KÖZVETLENÜL a konyhával áll összeköttetésben, így a szállítás a lehető legkényelmesebb módon zajlik.

Az átadást követően a havi bérleti díj 190 ezer Ft + a rezsiköltség, ami a korszerű, energiatakarékos fűtésnek köszönhetően optimálisan alacsony. Minden fogyasztást egyedi mérő alapján kell fizetni.

A hasznosító az étteremben fukcióváltást kívánt végrehajtani, fogorvosi rendelőként szerette volna üzemeltetni. Minden berendezést megvásárolt, mely jelenleg a kialakított étterem vendégterében található.
Élethelyzet változás miatt meg kíván válni a bérlettől, így a helyiség opcionálisan mind étteremként, mind fogorvosi rendelőként, berendezéssel, engedélyekkel együtt átadó!

A jó elhelyezkedésnek és SZUPER ADOTTSÁGOKNAK köszönhetően további FUNKCIÓVÁLTÁS is lehetséges:
kiskereskedelmi bolt, büfé, iroda, bemutatóterem, cégképviselet, egészségügyi szolgáltatás, állatorvosi rendelő, ezeken kívül a helyiség még számtalan jó lehetőséget rejt magában.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 6 000 000 Ft
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11378453
Jelleg: iroda

Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra