Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest X. ker 149 900 000 Ft

Leírás

A teljes körű infrastruktúrával és ellátottsággal rendelkező X. kerület legkedveltebb terültén Óhegyen a Cserkesz utcában található , 1993-ban épült kétszintes 180 nm alapterületű (360 nm összterületű) téglaépítésű lakóház. Az alsó szinten egy gyártó üzemrész került kialakításra, melyben külön 21nm-es hűtő tároló helyiség is található, teljes műszaki felszereltséggel. Az alsó szinthez tartozik továbbá két külön nyíló wc helyiség, valamint egy zuhanyzó, biztosítva ezzel az ott dolgozók komfortos higiéniáját. Ez a rész jelenleg is ki van adva, melynek bérlői lehetőség szerint, akár továbbra is bérelnék a helységet. A felsőszintre felérve a lépcsőházból, az előtérbe érünk, melyből balra nyílik egy rendkívül tágas, 3 zuhanyzós és mosdókagylós fürdőszoba,melyben mosógép is van beállítva. Középen nyílik a kazánház, benne a ház melegét biztosító központi cirkó berendezéssel. A kazán pár hónapja lett kicserélve. Ezen a szinten lett kialakítva 7 szoba. 2 szobában fürdőkád is lett beépítve. Mindegyikben található ágy és szekrény . Eddig munkásszállóként működött. A szobák kifejezetten világosak. Ezen a szinten két WC is van.. Egy nyitott konyha és étkezőrész is kialakításra került. A hosszú közlekedő, egy 27 nm-es kellemes terasz kapcsolattal végződik, aminek felújítása a hetekben fejeződött be. Mindkét szint rendkívül tágas, világos. A kertes övezet madárcsicsergős nyugalmát árasztja, mégis 1percre van a Gyömrői úttól, közel Kőbánya-Kispest központhoz, valamint lézeres riasztó berendezéssel ellátott, így melegen ajánlható bármilyen vállalkozáshoz, melynek felső szintjén akár meghitt kényelmes otthonát is kialakíthatja, amennyiben nem,- akár munkásszállóként vagy RBNB-s lakásként gondolkodik hasznosításban. Némi ráfordítással az egész épület takaros otthonná varázsolható, ha biztonságra, kényelemre, nyugalomra és mégis jó közlekedésre vágyik családja számára.

A közkedvelt X. kerület kertvárosi övezetében, Óhegyen található a Gyömrői úthoz mégis 1 percre, Kőbánya –Kispest közelében, az Interspar-Family és a most megnyílt új CBA-bevásárló udvar szomszédságában. Intézményekkel is jól ellátott, bölcsőde, iskola és templom is található a környéken.

A Cserkesz utcával párhuzamosan haladó Gyömrői úton közlekedik a 17-es busz, mely Kőbánya-Ligettér és Szentlőrinc között közlekedik, valamint az 51-es busz, mely Csepel és Kőbánya-Ligettér között jár. Úgy kb. 5 percre található a háztól Kőbánya-Kispest központ, mely a 3-as metrón túl, számtalan tömegközlekedési lehetőséget biztosít.

Rugalmasan megtekinthető, hívjon a hét bármely napján!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 149 900 000 Ft
Méret: 363 négyzetméter
Azonosító: 11399911
Jelleg: iroda

Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra