Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest XX. ker 229 900 000 Ft

Leírás

Budapest XX. kerületében, egy lakótelep és egy iskola mellett, igényesen felszerelt üzlet, két összkomfortos lakással eladó.

A 730 nm-es sarok telken, egy 240 nm-es épületben, amire emeleti ráépítés is engedélyezett, elhelyezésre került külön zárt udvari bejáratokkal 2 igényesen felújított, minőségi lakás, amiknek a méretei 42,5 nm és 47,5 nm. Az üzlethez egy nagy, saját telken lévő parkoló is tartozik.

Belépve a 90 nm területű eladó térbe, egy színvonalasan felszerelt üzletet látunk. A felső mennyezeti rész tiszta tükör, a hűtésről és fűtésről 4 db. légkondícionáló gondoskodik.
A polcrendszer praktikusan lett összeállítva. Minden felszerelés az új tulajdonos részére az üzletben marad. A hátsó részben még találunk raktárt, irodát, fogadó teret és az előírásoknak megfelelően tusolót, öltözőt és WC-ket.
Az üzlethelyiségben élelmiszer kiskereskedelem működött, teljes gépészeti kivitelezése, ipari áram, légtechnika szintén része az épületnek.

Szívesen ajánlom azoknak ezt az ingatlant, akik egy forgalmas helyen szeretnének üzletet nyitni, és ráadásként ott van még a két lakás, amiket kiadva, extra bevételhez lehet jutni.

Amennyiben meglátta benne a lehetőséget, várom szíves jelzését éa személyesen is meg tudjuk tekinteni.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 229 900 000 Ft
Méret: 240 négyzetméter
Azonosító: 11379465
Jelleg: iroda

Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra