Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse az eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest I. ker, 199.000.000 Ft, 269 négyzetméter

Eladó  iroda/üzlethelyiség Budapest I. ker, 199.000.000 Ft, 269 négyzetméter
199.000.000 Ft
iroda/üzlethelyiség, 269 négyzetméter
Azonosító:
9945801
Irodai azonosító:
9720
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
üzlethelyiség
Település:
Budapest I. ker
Cím:
1. kerület, Hunfalvy utca
Alapterület:
269 négyzetméter
Ár:
199.000.000 Ft
Emelet:
földszint
leírás
egyéb jellemzők
A Budai Vár bejáratánál, a Bécsi kaputól induló csendes, rendezett utcában 269 m2-es, tágas terekkel rendelkező iroda-üzlethelyiség kétálláso eladó. Jelenlegi funkcióját tekintve egyszerre üzemel bemutatóteremként, forgalmazói irodaként és raktárként, de kiválóan alkalmas lehet irodának, cégközpontnak, bemutatóteremnek, szépségszalonnak, gyógyászati létesítménynek. vagy akár galériának is.

Az ingatlan helyszíne és megközelítése
Az ingatlan Buda I. kerületének egyik legkedveltebb részén, a Budai Vár közelében, csendes, barátságos utcában épült. Közel van a nemrég felújított Európa liget, a várbusz megállója csak 2 percnyi séta. Autóval könnyen megközelíthető a Széna tértől, a Széll Kálmán tértől, vagy a rakpart felől a Batthyány tér irányából is, de a Batthyány tér 5-6 perces sétával is elérhető.
Ettől válik ez az ingatlan egyedivé, hiszen a környék elegáns hangulata, nagyszerű infrastruktúrája, így együtt kevés helyen található meg.

Az ingatlan jellemzői
A téglaépítésű társasház, aminek a földszintjén az iroda-bemutatóterem található, jól illeszkedik a környék patinás hangulatába. Maga az eladó ingatlan ebben az évben műszakilag és esztétikailag is felújításra került. Az utcáról nyíló üvegportát automata védőrács védi a behatolás ellen, a teljes belső terület biztonságát pedig a kivonuló-szolgálathoz is bekötött riasztórendszer szavatolja. Az ingatlan hátsó részén elhelyezkedő garázsra automata billenő Hörmann garázskapu van felszerelve.
A fűtést gázkazán biztosítja, a meleg vizet pedig két villanybojler szolgáltatja. A vízfogyasztást egyedi mérésre alkalmas vízóra ellenőrzi.

Az üvegportán keresztül a hatalmas, osztatlan terű bemutatóterembe jutunk, ahol jelenleg beépített recepciós pultnál lehet fogadni az ügyfeleket. Közvetlenül a bejárat közelében ügyfélváró sarok van kialakítva. A bemutatóteremből leválasztott és beépített teakonyha, opcionálisan leválasztható étkező, illetve két külön-bejáratú, ablakos iroda nyílik - a nagyobbhoz saját kézmosó és WC is tartozik.
A bemutatótér és az irodák nagy kopásállóságú, vastagon alászigetelt laminált parkettával vannak burkolva, a hátsó kiegészítő helyiségek mindegyikében kerámia padlóburkolat van.

A bemutatótermet és a garázst, illetve a jelenleg raktárnak használt hátsó szobákat átjáró köti össze. Az átjáróból baloldalon egy tárgyaló szoba nyílik, valamint egy kézmosó, abból pedig külön női és a férfi WC. Az átjáró jobb oldalán egy különálló, jelenleg szaunázó-zuhanyzónak kialakított helyiség van.
A garázsból egy nagyobb és egy jelenleg műhelyként használt kisebb raktár, egy ablakos irodahelyiség, illetve egy polcokkal ellátott irattároló helyiség nyílik, amelyben a szeméttároló kuka elhelyezésére is van hely.
Az ingatlan egy családi cég tulajdonában van.
Lift:
nincs
Ez az eladó iroda Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb eladó irodát
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az eladó iroda hirdetője visszahívja Önt!
Az eladó irodát megtekintheti és amennyiben tetszik, kibérelheti.
Az értékesítő elérhetőségei
Vass Attila
Vass Attila
Gold House Ingatlaniroda