Leírás

ELADÓ Dunaújváros Dózsa városrészben egy társasház alatti pincében - nagyon jó ár-érték arányosan - egy 96 nm-es helyiség, amely a tulajdonlap szerint sportterem. Szépen elrendezett, jól kivitelezett és esztétikusan kialakított. Nagyon alkalmas a helyiség komplexum csendes, nyugodt testmozgással járó tevékenységekre (jóga, kismama torna, stb.), de alkalmas lehet kulturális-, sport tevékenységek bonyolítására is (pl. kreatív alkotók klubja, legálisan művelhető kártyaklubok, sakk klubok, kisebb létszámú rendezvények, stb.). De nem tartom lehetetlennek, hogy a szakemberek megkérdezése és javaslata alapján, ablakok nyitásával, szuterén lakást alakítsanak ki, hisz a közművek alapján erre van lehetőség, de a vonatkozó előírásokat meg kell vizsgálni, vizsgáltatni.

Az ingatlan rendelkezik villamos bekötéssel, vezetékes vízzel és csatornával. Ennél fogva a friss levegőt szellőztető rendszer biztosítja, míg a fűtést és a hűtést is központilag szabályozzák. A lépcsőház rendezett és tiszta. A lejutást kaputelefon biztosítja, a biztonságról a zárt lépcsőház és a lejárót biztosító rács, illetve biztonsági bejárati ajtó a felelős. Az ingatlan adásvételi szerződésben rögzített határidőben, szinte azonnal (ennek feltétele a vételár kifizetés) birtokba vehető. Az ingatlanban lévő berendezések, eszközök - a labdák kivételével - maradhatnak (hangosítás eszközei, lejátszó, padok, stb.).

Igény esetén ingyenes pénzügyi tanácsadással, esetleg ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához meglévő ingatlanát el kell adni, vagy el kell még az energiatanúsítványát készíttetni, abban is közre tudunk működni. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségeken.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 13 500 000 Ft
Méret: 96 négyzetméter
Azonosító: 10985619
Irodai azonosító: M219711
Cím: Derkovits
Emelet: Alagsor
Jelleg: iroda és üzlethelyiség
Elhelyezkedés: Házban
Tulajdonviszony: Tulajdonjog
Helyiségek: 5

Egyéb jellemzők

  • Berendezés
  • Garázs
  • Kirakat
  • Lift
  • Parkoló
  • Utcafront

Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra