Eladó iroda/üzlethelyiség Kaposvár, Belváros, 1 790 000 000 Ft

Leírás

Kaposváron a belvárosban, frekventált helyen, a Petőfi téren, az épülő intermodális csomópontnál, irodaház épület a benne lévő üzlethelyiségekkel eladó. Az épület 3.447 m2 nagyságú úszótelken került kialakításra Az alsó és felső földszinten a bérlemények mellett két parkoló szint került kialakításra. Az épület 5 szintes, melyből a földszinti területeken üzletek, az emeleti területeken iroda és üzlet-területek kerültek kialakításra. Az épület által közbezárt területen az alsó földszinten ill. a felső földszinten (a teremgarázs feletti tetőn), az első emeleten a belső udvar felé megnyitott területeken belső udvarok díszburkolattal ellátott teraszok ill. tetőkert lett kialakítva. A tetőtérben egy cca. 200 főt befogadó konferencia terem került kialakításra, a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségekkel (melegítő konyha rész és étellift).
Az alsó földszinten és a felső földszinten üzletek, étterem, élelmiszer áruház került kialakításra.
Az alsó és felső földszinten teremgarázs jelleggel gépkocsi beállók, tároló helyiségek, elektromos, gépész és üzemeltetési helyiségek lettek kialakítva. A megadott ár nettóban értendő!
A teremgarázson kívül az épület körül, a telekhez kapcsolódó közterületeken szintén parkolók kerültek kialakításra.
Az emeleteken iroda és üzletterületek lettek kialakítva
Az irodaterületekre beléptető rendszer készült.
Az épület három tűzszakaszra osztott. A felvonó és a lépcsőház valamennyi szintet kiszolgálja.
Az épület külső behatolás ellen riasztó és videokamera rendszerrel van ellátva. A megadott ár nettóban értendő!. (562) Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 562. számú ajánlatra! Irodánk címe: 7400 Kaposvár Irányi D. u. 9. Telefonszám: +36 82 494 218, vagy mobilon +36 30 9895 888 Boldizsár Balázs, +36 30 348 2784 Nieselberger Balázs E-mail: [email protected]

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 1 790 000 000 Ft
Méret: 10 617 négyzetméter
Azonosító: 9253397
Irodai azonosító: 562
Cím: Petőfi tér
Városrész: Belváros
Jelleg: iroda

Egyéb jellemzők

  • Kirakat
  • Parkoló
  • Utcafront

Térkép


Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra