Eladó iroda/üzlethelyiség Letenye 70 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálom Letenyén az Arany Sas sörözőt, kis boltot, barkácsboltot és raktárhelyiséget. Az épület a város fő utcáján helyezkedik el, ezáltal nagyon jó a megközelíthetősége, kisbolt előtt is van parkolási lehetőség, de a kapubejárón belül a belső udvarban is van lehetőség parkolásra. Itt van egy 400 nm raktárhelyiség, ami régebben piacként üzemelt, viszont sok lehetőséget rejt magában. Ezen felül még található itt egy barkácsbolt is. A sörözőben a meleg konyha is kivan alakítva, tehát étkeztetésre is alkalmas az egység, az udvarban kis terasz is kialakítható a vendégek számára. A kisbolt jelen pillanatban is működik, a városban az egyik legjobb forgalmat lebonyolító kis üzlet.
Befektetésnek nagyon jó lehetőség, a horvát határ közelsége miatt is.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol egyrészt ingatlanvideó, másrészt több kép is segítheti a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 70 000 000 Ft
Méret: 680 négyzetméter
Azonosító: 10511105
Jelleg: iroda

Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra