Leírás

Miskolc legforgalmasabb részén, frekventált helyen lévő, 2008- ban átadott, pince+ földszint+ galéria szintmegosztású, temperáló infrafűtéssel ellátott Búza téri Vásárcsarnokban és Piactéren, 17 nm-es-üzlethelyiség BÉRLETI JOGA eladó .

A 2008-ban átadott új Búza téri vásárcsarnok és piactér átépítése, fejlesztése 12.400 m2 területen valósult meg. Az ingatlanon 13.000 m2 bruttó szintterület került beépítésre. A zárt épületegyüttesben 151 db üzlet került kialakításra, valamint csaknem 1000 m2 területen fedett szabadtéri piac működik. A 24 órás árufeltöltés nagyrészt a pinceszintről történik 6 db teherlift segítségével. A pinceszinten a parkolók mellett raktárak is vannak, valamint az elektromos és gépészeti kiszolgáló helyiségek is itt kapnak helyet.

A földszinten találhatók a hagyományos piaci funkciók üzletei (zöldség-gyümölcs, tőkehús, baromfi és halszaküzletek, tej és tejtermék, kenyér és pékáru, savanyúság, gombaszakértő).

A vendéglátósok és pecsenyések önálló épületegyüttesben, a virágosok pedig önálló pavilonokban kapnak helyet. Nyitott, de fedett elárusító asztalok biztosítják a helyet a zöldség-gyümölcs kereskedőknek a szabadtéri árusításra, illetve itt kínálhatják portékájukat az őstermelők is.

Extrák:

- biztonsági kamerarendszer

- 6 db teherliftHirdetési ár: 1,7 M Ft+Áfa. Bérleti díj: 6000 Ft/nm+Áfa+ 2 havi kaució

További információért kérem keressen telefonon.
TEKINTSE MEG ÖN IS!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 1 700 000 Ft+ÁFA
Méret: 17 négyzetméter
Azonosító: 9999975
Irodai azonosító: 3901
Cím: Búza tér
Városrész: Belváros
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség
Elhelyezkedés: Üzletközpontban
Tulajdonviszony: Bérletijog
Helyiségek: 1

Térkép


Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra