Eladó iroda/üzlethelyiség Nyíregyháza, Belváros, 210 000 000 Ft

Leírás

Kiváló lehetőség vállalkozások, cégek, magánszemélyek számára, akiknek fontos az értékállóság, központi elhelyezkedés, jó megközelíthetőség és nem utolsósorban a gazdaságos fenntarthatóság.

Nyíregyháza Belvárosának központi részén, utcai, nagy üvegportállal, automatizált bejárattal, mozgáskorlátozottak számára is kialakított feljáróval ellátott üzletház eladó.

Az 1998-ban épült 3 szintes épület felújításon esett át, ahol a fűtésrendszer korszerűsítve lett hőszivattyúval, valamint napelem került beépítésre, de meghagyták a központi gázkazánt is.

A teljes épület klimatizált, a világításról kazettás álmennyezetben elhelyezett almatúra gondoskodik, a biztonságra kamerás riasztórendszer figyel.

580 nm-es területen az üzletház mögött oldották meg 7 db gépjármű fedett parkolását zárt udvarban, de fekvésének köszönhetően az épület előtt még számos megállásra, parkolásra van lehetőség.

Az üzletház br. 708 nm, melynek bejárata a földszinten történik, gazdasági és pincelejáróval is ellátott, melyet az épület hátsó részéről lehet megközelíteni.
A szintek között belső lépcső biztosítja a közlekedést.

PINCESZINT: 170 nm
- raktártér (143nm)
- gépészet
- árúátvevő
- kazánház

FÖLDSZINT: 205 nm
- üzlettér (167 nm)
- konyha
- mosdók (ffi, női)
- iroda

EMELET: 185 nm
- üzlettér (168 nm)
- konyha
- mosdók (ffi, női)
- erkély és terasz

TETŐTÉR: 148 nm
- üzlettér (130 nm)
- konyha
- mosdók (ffi, női)

Azoknak ajánlom, akik jövőjük telephelyét vagy székhelyét olyan ingatlanban képzelték el, ahol nemcsak a külső megjelenés fontos, de a belső kialakítás is vonzóvá teszi a mindennapos munkájukat saját és ügyfeleik számára, legyen szó orvosi, üzleti, irodai vagy akár kereskedelmi szolgáltatásról.

Számos más tevékenységhez ideális helyszín, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 210 000 000 Ft
Méret: 709 négyzetméter
Azonosító: 11274238
Városrész: Belváros
Jelleg: iroda