Eladó iroda/üzlethelyiség Szeged, Belváros, 72 900 000 Ft

Leírás

Szeged egyik legforgalmasabb sugárútján, a Petőfi sugárúton kínálom megvételre ezt a 2005-ben épült társasházban található, 2 helyrajzi számon nyilvántartott, összesen 105 m2 alapterületű földszinti, közvetlen utcai bejáratos, kirakatos üzlethelyiséget! Az üzlethelyiség egy 30,5 m2-es és egy 75 m2-es egységből áll, melyeket jelenlegi tulajdonosa egybenyitott és jelenleg is egyben használja. Fontos, hogy a 2 egység külön-külön kazánnal, fűtésrendszerrel, vizesblokkal, kirakattal, bejárattal és mérőórákkal is rendelkezik, így igény esetén akár külön-külön, de egyben is hasznosíthatóak!
Jelenlegi kialakítása szerint egy kb 80 m2-es egylégterű üzlettérrel, egy hátsó teakonyhával, és 3 vizesblokkal is rendelkezik. Az utcafronti 2 korábbi bejárat mellett rendelkezik hátsó kijárattal a lépcsőház, az áthajtó és az udvar irányába is, valamint a 2 utcai bejárat között található kirakatportál átalakításával jelenleg fotocellás ajtó szolgálja a minél kényelmesebb megközelítést.
Az ingatlan már éppen az ingyenes parkoló zónában található, így a dolgozók, de az ügyfelek parkolása sem jelenthet problémát.
Akár befektetési, akár saját célra keres frekventált helyen üzlethelyiséget akkor jöjjön el és nézze meg, nem fog benne csalódni!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 72 900 000 Ft
Méret: 105 négyzetméter
Azonosító: 10873210
Irodai azonosító: 6781
Cím: Petőfi Sándor sugárút
Városrész: Belváros
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség
Elhelyezkedés: Házban
Tulajdonviszony: Tulajdonjog
Helyiségek: 1

Egyéb jellemzők

  • Kirakat
  • Lift
  • Utcafront

Térkép


Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra