Eladó iroda/üzlethelyiség Székesfehérvár 90 000 000 Ft

Leírás

Székesfehérvár legnépszerűbb lakóövezetében, az Öreghegyen kínálom eladásra ezt a jelenleg óvodaként üzemelő, de eredetileg uszodának épült üzleti ingatlant. Elhelyezkedésének köszönhetően más több üzleti vállalkozás céljára is használható, mint például vendéglátás, egészségügy, oktatás, kozmetika, fitnesz, irodák stb. De befeketésnek is alkalmas, hiszen az épületet jelenleg is bérlő alapítvány, hosszabb távon is szívesen bérelné a továbbiakban.

Az épület egy 635 négyzetméteres telken fekszik. Jelenleg óvoda céljára van kialakítva. Eredetileg uszodaként üzemelt és ez a funkció és a szauna is visszaállítható, hiszen a medence fedése eltávolítható és ismét az eredeti funkció szerint tud működni.

A ház 1992-ben épült és 2015-ben történt az utolsó felújítás, átalakítás. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt. Mivel vigyáztak rá, ezért a jelenlegi állapotában még sokáig képes felújítás nélkül üzemelni.

A fűtés, nem régen cserélt, takarékos kondenzációs gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva. A közösségi terekben radiátorokat és padlófűtést alkalmazva, míg az egyéb helyiségekben radiátorokat.

A ház mellett térkövezett, fedett terasz is található. A rendezett udvaron szintén térkövezett járdákon lehet közlekedni. A ház előtt 3 autó parkolására alkalmas, saját parkoló található.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az épület. A városrész fizetőképes kereslete kiemelkedik a többi városrész közül, így üzleti célból ideális az elhelyezkedés. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 90 000 000 Ft
Méret: 299 négyzetméter
Azonosító: 11232494
Irodai azonosító: 872332
Jelleg: Üzlethelyiség

Így keressen eladó irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a eladó irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
eladó irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra